6947566599 Λυδίας 10, Βύρωνας, Αττική kosmassotiropoulos@gmail.com
hero image
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κοσμάς Σωτηρόπουλος | Ύδρευση, Αποχέτευση, Ηλιακά συστήματα, Θέρμανση, Φυσικό αέριο, Ανακαινίσεις
____________

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε υδραυλική πρόκληση αντιμετωπίσετε. Στα χέρια μας, μια υδραυλική βλάβη γίνεται πρόκληση που αντιμετωπίζουμε με επιτυχία.

Η συνεχής κατάρτισή μας και η αγάπη για την τεχνολογία μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε εργασίες και εγκαταστάσεις υδραυλικών συστημάτων με την αξιοπιστία που αξίζετε. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευή συστημάτων κεντρικής θέρμανσης, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε υδραυλική ανάγκη σας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε

 

 

 
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
________

 Ύδρευση
Αποχέτευση
Ηλιακά συστήματα
Θέρμανση 
Φυσικό αέριο

Ανακαινίσεις


Μεριμνούμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, επιδιώκοντας τη διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθώς και μια καλή σχέση ποιότητας - τιμής.

 
 
 
 
 

Άμεση Εξυπηρέτηση & Συνέπεια στα Ραντεβού μας
Στηριζόμαστε στην άμεση εξυπηρέτηση και τη συνέπεια όταν πρόκειται για τα ραντεβού μας. Κατανοούμε ότι η υδραυλική ανάγκη σας είναι επείγουσα και χρειάζεται αμεσότητα. Ως επαγγελματίες υδραυλικοί, δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε άμεσα στα ραντεβού μας, ώστε να επιλυθεί η βλάβη σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Και εμείς θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση,
υδραυλική εργασία ή υδραυλική βλάβη μας χρειάζεστε.